Audiohouse

16-12-13-1000-x-150-ping

Merken » Denon » Hoofdtelefoons » Denon AH-D5200

Denon AH-D5200

14 Denon AH-D5200

Adviesprijs € 599 € 379,00 / Zebrano

Contact

Denon AH-D5200

EIGENSCHAPPEN - AH-D5200

Hoogwaardige zebrano over-ear hoofdtelefoons

Overzicht

Denon heeft een hoogwaardige collectie hoofdtelefoons. De AH-D5200 is gebaseerd op meer dan 50 jaar technische expertise en ontwerpervaring op het gebied van hoofdtelefoons. De eigen 50 mm FreeEdge-drivers zorgen voor minimale vervorming in de membraan voor een gedetailleerd, nauwkeurig geluid. Dankzij de ergonomische constructie, het zachte leer en de over-ear traagschuim oorkussens, is hij geschikt voor langdurig gebruik. De authentieke zebrano behuizing zorgt voor een elegante stijl en veel minder resonantie met rijke, warme klanken. Dankzij de meegeleverde verwijderbare 3,5 mm kabel en 6,3 mm adapter kun je de AH-D5200 met je draagbare muziekspeler of je Hi-Fi-systeem thuis gebruiken.

Features

•50 mm drivers zorgen voor audio met hoge resolutie en minimale vervorming. Luister naar muziek met ongelooflijke zuiverheid
•Prachtige zebrano behuizing met ingebouwde akoestische eigenschappen: biedt geluidsdemping voor een nauwkeurigere geluidsweergave
•Zacht leer biedt comfort- en ontwerpintegriteit
•Ergonomische traagschuim oorkussens voor comfortabel langdurig gebruik
•Duurzame hanger van gegoten metaal
•Ontworpen met meer dan 50 jaar Denon-ervaring op het gebied van hoogwaardige hoofdtelefoons voor audioliefhebbers

HOOGWAARDIG GELUID

Geluid dat de verwachtingen overtreft. De 50 mm FreeEdge-drivers verminderen ongewenste resonantie en vervorming in de membraan voor een zo nauwkeurig mogelijke geluidsweergave. De natuurlijke akoestische eigenschappen van de echte zebrano behuizing helpen bij geluidsdemping en zorgen voor warmte en levendigheid in het geluid.

Ergonomisch comfort

Ergonomisch ontwerp voor langdurig gebruik. De AH-D5200 geeft een universele pasvorm en is licht genoeg om gedurende een lange periode comfortabel te dragen. Met minimale zijdruk, een zacht leren oorkussen en 3D-vormig traagschuim past de AH-D5200 gemakkelijk op het hoofd zonder te verschuiven. Luister zo lang als je wilt.

Hoogwaardig vakmanschap

De AH-D5200 levert uitstekend vakmanschap met een authentieke zebrano behuizing en is gebaseerd op Denon's erfgoed van meer dan 50 jaar met techniek en ontwerp van hoofdtelefoons. Zacht leer vult de organische stijl van het hout aan en zorgt voor een ambachtelijk design passend bij het audiofiele geluid.

Duurzame materialen

Behoud van verfijnd geluid met stevige materialen. De behuizing van de Denon AH-D5200 wordt omlijst door een duurzame hanger van gegoten aluminium. Dit zorgt voor langdurige kwaliteit en flexibiliteit van de as. Hoogwaardig leer is bestand tegen intensief gebruik en behoudt zijn uiterlijk. Dankzij de verwijderbare kabel en het compacte opbergtasje staat de AH-D5200 hoofdtelefoon garant voor jarenlang ongeëvenaard geluid en comfort.

High-Res

Het Hi-Res Audio logo bevestigt dat een product voldoet aan de Hi-Res Audio-standaarden. Volgens deze standaarden moeten hoofdtelefoons een omvormsnelheid van ten minste 40 kHz hebben. Denon produceert al meer dan 50 jaar hoofdtelefoons en is zeer goed in staat om audio-oplossingen te leveren die voldoen aan de eisen van Hi-Res Audio-mediaformaten voor een volledige weergave van hun geluidssignatuur.

EIGENSCHAPPEN

Type
Over-Ear

Driver Size
50mm Free Edge

Gewicht
385 g (zonder kabel)

Audiokwaliteit
5 – 40,000 Hz

Denon App
Ja

Impedantie
24 ohm

Oorkussens
Zacht leer en traagschuim

Hanger Construction
Gegoten aluminium

Garantie
2 jaar

Folding Mechanism
Zwenkas

Detachable Cable
Ja, inbegrepen

Maximale invoer
1.800 mW

Accessories
3.0 m verwijderbare 3,5 mm audiokabel
¼ inch (6,3 mm) adapter
Draagtasje
Veiligheidshandboek
Gebruikershandleiding

Kleuren
Zebrano

Denon AH-D5200

Webshop gemaakt met EasyWebshop